• Pozovite: +381 021 62 15 014 / 021 62 15 234 / 021 62 16 708
  • mrr@eunet.rs

Početkom 1992 godine, Rajkov Ivan koji je 21 godinu svog radnog staža proveo radeći kao servisni zastupnik fabrike traktora Torpedo, došao je na ideju da svoju ljubav prema motorima i mašinskoj obradi, bogato radno iskustvo i uspehe postignute na takmičenjima metalskih radnika Vojvodine i Jugoslavije pretvori u specijalizovani servis.

Vođen tom idejom i uvidevši potrebe i potencijale regiona kao što je Vojvodina, osnovao je 1992 godine Društvo sa ograničenom odgovornošću za zanatske usluge i trgovinu pod nazivom ''Motoremont Rajkov'', čije se sedište nalazi u Rumenci pored Novog Sada.

''Motoremont Rajkov'' od jedne male radionice sa svega dva radnika i skromnim brojem mašina prerastao u ozbiljan remontni centar. Gospodin Rajkov Ivan je uspeo da svoja znanja stečena u prethodnim godinama i poznavanje problematike traktora i motora prenese na svoje mlade radnike i okupi tim stručnjaka koji se bave tom problematikom već 30 godina. Takav spoj iskustva i novih znanja omogućili su da ''Motoremont Rajkov'', danas postigne reputaciju kvalitetnog i pouzdanog servisa sa tradicijom porodičnog biznisa.

Tokom 26 godine poslovanja ''Motoremont Rajkov'' je uspeo da se održi na tržištu i usled svih ekonomskih, društvenih i političkih turbulencija u društvu u kome živimo. Vođen je politikom stabilnog i kontinuiranog razvoja bez velikih skokova u razvoju, kako bi se održale pozicije na tržištu.

Osnovne delatnosti možemo podeliti u tri grupe:

Remont motora

Prodaja rezervnih delova

Mašinska obrada delova motora

Please publish modules in offcanvas position.